Tjänster

Tjänster

Flyttstädning

På just denna sajt ligger fokus på våra tjänster inom flyttstädning. Flyttstädning är en mycket uppskattad tjänst och vi ser alltid till att hålla våra priser nere så att om inte alla, så de allra flesta, ska kunna ta sig råd att slippa flyttstäda. När man väl har tömt sitt hem på hela bohaget och slussat bort det till det nya hemmet så är det sista man brukar ha lust med vara att gå tillbaka till det gamla hemmes ödsliga lokaler och städa det tills det gnistrar. Dessutom är kravet på flyttstädning ganska stränga och städar man inte tillräckligt bra så skickas man tillbaka att fortsätta tills det godkänns.

Låt oss på Blåa Loppan komma över och skura igenom hemmet du lämnat bakom dig. Vi lämnar givetvis full garanti på vår flyttstädningstjänst.

Hemstädning och kontorsstädning

Även om flyttstädning är en av våra populäraste städtjänster så vill vi gärna också slå ett slag för våra andra städtjänster. Vi städar gärna ditt hem medans du jobbar, så att du kan ägna dig åt viktigare saker på fritiden. Vi är en flexibel städfirma som lägger upp en städplan i samråd med dig och som passar in i ditt livspussel. Vi erbjuder givetvis också sporadisk hemstädning för dig som inte har behov av regelbunden städhjälp.

Blåa Loppan är också kvalificerad att städa på arbetsplatser som kontor och butiker. Hör med oss för mer information.

Miljöpolicy

När städpreparat och städtekniker är så utvecklade som de är idag så finns det ingen anledning att använda annat än miljövänliga alternativ. Vi städar alltid med miljön i åtanke och försöker att snåla med saker som vatten, ström och transporter. Vi är ett företag med framtiden i åtanke.

Varmt välkommen!

Välkommen!

Behöver du hjälp med flyttstädning i Kristianstad? Vi på Blåa Loppan erbjuder professionell flyttstädning – alltid till ett fördelaktigt pris.

© 2024 Flyttstädningkristianstad.net. Alla rättigheter förbehållna.