Om oss

Om oss

Loppis

Blåa Loppan är mest känd för sin populära loppmarknad, som egentligen är en Second Handbutik med ständigt uppdaterat och eftertraktat innehåll. I sortimentet, som givetvis hela tiden varierar, finner du allt från antika möbler till retrodesignvaror och auktionsverk. Vi har ett stort lager av möbler och många kunder har genom åren gjort fantastiska klipp hos oss. Vår loppisbutik ligger idag på Sävvägen, i charmiga, välfyllda lokaler. Den som har ett genuint intresse för loppisar och Second Hand är varmt välkommen att fynda hos oss!

Städning

Som en kompletterande verksamhet till vår Second Handbutik erbjuder Blåa Loppan också städtjänster, bland annat då flyttstädning. Vi städar dock inte bara tomma hem mellan olika ägare/hyresgäster, utan lika gärna kontor, butiker och hem som inte är tomma. Flyttstädning är lite av vår specialitet – och en mycket uppskattad tjänst. Vi ser till att alltid hålla priserna pressade, dels för att vi verkligen tycker att alla förtjänar städhjälp (rätt person på rätt plats) och dels för att vi som verksamhet givetvis vill håll oss konkurrenskraftiga.

Teamet Blåa Loppan

Teamet som arbetar inom Blåa Loppan utgörs av engagerade, ambitiösa människor med gott humör och en positiv livssyn. Var och en har gott om erfarenhet inom det den ägnar sig åt, kompetensen är bred. Du som köper städtjänster av oss kan känna dig helt trygg i att den/de städare som kommer hem till dig, eller städar på din arbetsplats har stor respekt för din privata sfär. Vi arbetar snabbt, effektivt och alltid högst professionellt – så att du kan ägna din tid åt viktigare saker.

Välkommen!

Behöver du hjälp med flyttstädning i Kristianstad? Vi på Blåa Loppan erbjuder professionell flyttstädning – alltid till ett fördelaktigt pris.

© 2024 Flyttstädningkristianstad.net. Alla rättigheter förbehållna.